Aktuelno
Instron - Laboratorijska oprema

INSTRON - LABORATORIJSKA OPREMA

21.10.2019.

Instron kompanija je jedna od lidera u industriji ispitivanja materijala i ima jedan od najširih asortimana proizvoda koji se koriste u industriji ispitivanja materijala. Isporučuju sisteme i elektromehaničke mašine od onih sa pogonom na vijak do servohidrauličnog udara, preko konstrukcijskih uređaja za testiranje i simulaciju sudara. 

 

Prisutni su u industriji širom sveta, i to, u raznovrsnim industrijama: regenerativnoj medicini, u vazduhoplovstvu, proizvodnji energije, teškoj industriji, elektronici, automobilskoj industriji. Instron je kompanija koja se zalaže za izvanredan standard kvaliteta, ISO standardi su samo jedan od standarda koji ispunjava ova kompanija. Standard je nešto što je upisano u sve proizvode, uslugu, istraživanje i razvoj, poslovanje, prodaju i marketing ove kompanije.

Inovativna oprema za laboratorije nešto je na šta je kompanija Instron najviše skoncentrisana, jer svojim kupcima želi da osigura tehnologiju i rešenje pomoću kog mogu da prevaziđu izazove svojih testiranja i ostanu čelnici u svojoj industriji.

Instron proizvodi uređaje za testiranje mehaničkih svojstava i performansi različitih materijala, komponenata i konstrukcija. Nude i dodatnu opremu i softvere za ove sisteme kako bi olakšali rešavanje izazova prilikom testiranja materijala ili standarda.

Najveća linija proizvoda kompanije Instron uključuje univerzalne i dinamičke instrumente za testiranje/opterećenje. Labsys laboratorijska oprema, Beograd, takođe poseduje ove instrumente.

Ostale linije proizvoda uključuju udarne, reološke, termo-mehaničke i sisteme za ispitivanje torzije. Takođe proizvode isisteme i uređaje za testiranje kompletnih struktura i komponenti, uglavnom za automobilsku industriju.

Instron je dospela na tako visok nivo da je upoređuju sa najvećim liderima u automobilskoj industriji, uključujići Volvo, BMV, Unilever i Marriott.

ISO standardi, tačnije ISO 9001 standardi kvaliteta, nešto su prema čemu se ravna i na osnovu čega proizvodi Instron. Tačnost, obnovljivost i pouzdanost rezultata ispitivanja nešto je od čega zavise sve industrije, zato je, smatraju iz Instrona bitno da sve ovo pruži svojim kupcima.

Uspešno su uveli brojne inovacije u industriju. Koriste se dizajnerskom i operativnom filozofijom gde su integritet podataka, sigurnost i zaštita kupca najvažniji.

ElectroPuls™ linija testnih instrumenata sadrži stotine sitnih detalja koji su dizajnirani da poboljšaju upotrebljivost i produktivnost. Prostor za testiranje može se podesiti jednostavnim okretanjem ručice i pritiskom na dugme - nisu potrebni dodatni alati. Oprema za laboratorije Instron ne proizvodi veliku buku, što je takođe bila želja kupaca. Kao odgovor ovom zahtevu dizajnirali su inovativnu linearnu tehnologiju koja funkcioniše bez ulja i sistema za hlađenje. Ova tehnologija tiha je i uključuje se po potrebi. Ova inovacija predstavlja revolucionarno rešenje u svetu industrije testiranja.

Prodaja laboratorijske opreme Instron prisutna je u Americi, Evropi i Aziji, a zaposleni u ovoj kompaniji govore više od 40 jezika. Svet pokrivaju instaliranom bazom od preko 100.000 mašina.

Pronađite nas na mapi