Aktuelno
Prodaja i servis laboratorijske opreme

PRODAJA I SERVIS LABORATORIJSKE OPREME

22.04.2019.

Naša kompanija je od strane nadležnih organa Republike Srbije ovlašćeni distributer mernih uređaja nemačke kompanije Helmut Fischer.

 

Slovenački Labsys, kompanija sa dugogodišnjim i veoma uspešnim iskustvom u oblasti prodaje laboratorijske opreme na području Balkana, od 2017. godine ima svoje predstavništvo i u Srbiji, pod imenom Labsys SRB.


Naša kompanija je od strane nadležnih organa Republike Srbije ovlašćeni distributer mernih uređaja nemačke kompanije Helmut Fischer, a u svojoj ponudi ima širok asortiman proizvoda i drugih poznatih svetskih brendova, kao što su Innovatest, Instron, Julabo, TQC Sheen, Espec, Brookfield Ametek, Ascott, Orma i mnogih drugih.


Naš ekspertski tim, pored prodaje, nudi i instalaciju i vrši obuku na laboratorijskoj opremi za vaše osoblje, nudi redovan servis i periodično održavanje opreme, rezervne delove renomiranih svetskih proizvođača, kao i sertifikovanje opreme prema GLP standardima.


Šta to konkretno znači za srpsku industriju i istraživačke laboratorije?


Kontrola kvaliteta osigurava kvalitet procesa proizvodnje i krajnji kvalitet proizvoda. Kako bi vaši proizvodi i usluge konstantno ispunjavali visoke zahteve i potrebe kupaca, za održavanje standarda samog ciklusa proizvodnje neophodni su mehanički i hemijsko analitički testovi, tj. neophodna je kontrola kvaliteta. Napredak u mernoj tehnologiji i savremena laboratorijska oprema, kao i analize, značajno doprinose monitoringu kontrole kvaliteta u svim granama industrije i tehnologije.

 

labsys laboratorijska oprema


Industrija, istraživački centri, instituti i laboratorije širom sveta zahtevaju pouzdanost i tačnost ove merne i laboratorijske opreme. A u toj oblasti Helmut Fischer postavlja najviši standard i kvalitet, te razvija tehnološki najnaprednije merne sisteme u svetu.


Naša kompanija vrlo uspešno sarađuje sa ovom svetskom kompanijom, ali i sa drugim renomiranim firmama, i preko 25 godina uvodi najmodernije merne instrumente u sve grane industrije našeg regiona. Sarađuje sa velikim brojem preduzeća i laboratorija, kao što su Knauf, Surtec, Hidria, Livar, Cimos, Kovinoplastika i drugi.


Naša kompetencija odnosi se na sledeća područja, merenja, metode i analize: na analizu zlata i pronalaženje lažnih zlatnih poluga, ali i na analizu i određivanje čistoće srebra, paladijuma i drugih metala, na merenje višeslojnih prevlaka ED XRF metodom, na NDT testiranje uzoraka i merenje debljine slojeva, kao i na ultrazvučna i druga NDT merenja u nehumanim uslovima (robotizovana merenja u lakirnicama i sl.), potom na reologiju njutnovskih i ne-njutnovskih tečnosti, na merenje debljine galvanskog sloja, na merenje tvrdoće, mikrotvrdoće, tečnosti polimera, na torzijska merenja, na merenje žilavosti, na komore za specijalna korozivna ispitivanja, kao i na simulaciju specijalnih klimatskih uslova, na kupke za termostatiranje itd.


Kod nas možete dobiti testna merenja, ili druga mišljenja o karakteristikama vaših materijala, a sa zadovoljstvom ćemo vam pomoći i pri izboru odgovarajuće opreme i biti vaša servisna podrška. Izbor i odluka pri kupovini laboratorijskih instrumenata svakako nije lako doneti, te vam za sva vaša dodatna pitanja rado stojimo na raspolaganju. Labsys SRB možete posetiti i na sajmu tehnike u Beogradu, koji se održava svake godine u maju. 

Pronađite nas na mapi