Aktuelno
Innovatest - Laboratorijska oprema

INNOVATEST - LABORATORIJSKA OPREMA

20.10.2019.

Innovatest ima istorijat koji seže još od 1890. godine, no fokus na tehnologiju i napredak u industriji ispitivanja tvrdoće značajno se razvio u poslednjim decenijama. Brend Innovatest na svetsko tržište doneo je tehnologiju prepoznatljivu po svom kvalitetu među naučnicima i inženjerima.

 

Poslednjih decenija oprema za laboratorije obavezno sadrži i neku od mašina ovog brenda. Innovatest aparati najprisutniji su u industriji metala i plastike širom sveta, a laboratorijska oprema, Beograd, takođe se bavi nabavkom i distribucijom istih. Da je sve pod ovim imenom kvalitetna oprema za laboratorije govore ispunjeni ISO standardi, jer ova kompanija neprestano pomera granice u tehnologiji ispitivanja tvrdoće materijala. 


Stručnjaci za testiranje i razvoj kvaliteta materijala koji se dalje koriste u svrhu proizvodnje oslanjaju se na Innovatest kako bi kreirali i optimizirali dizajn sa kvalitetom. Istraživači u laboratorijama širom sveta prepoznaju visoku efikasnost mašina za testiranje tvrdoće i softvera koji se koriste za širok spektar komponenti i materijala.

Bez obzira na to da li se vaše potrebe istraživanja svode na procenu naprednih komponenata izrađenih od čelika, legura ili plastike, koje se koriste za komercijalna transportna vozila, vazduhoplovne i svemirske zanate, za izgradnju mostova i zgrada, ortopedske ili stomatološke laboratorije, ili želite da osigurate procedure ispitivanja ili linijsko testiranje delova da bi bili zadovoljeni ISO standardi, Innovatest imaju rešenje za sva ta ispitivanja.

Ispitivanje tvrdoće materijala omogućava mnoge inovacije koje kreiraju savremnei svet, koji nas okružuje i koji se iz dana u dan menjaju. Zato laboratorijska oprema (Beograd) nastoji da implementira celu savremenu tehnologiju ovog brenda u svoju ponudu.

Innovatest brend je koji je decenijama prisutan na svetskom tržištu, a omogućava dobijanje zavidnih rezultata, kada je u pitanju kvalitet materijala. Prema potrebama najzahtevnijih industrija, ali i stručnjaka iz sveta industrija, ovaj brend razvio je paletu ponuda standardnih ili referentnih mašina za ispitivanje tvrdoće materijala, koje zbog ove kompanije više ne predstavljaju nekakvu egzotičnu mašineriju, već opštu tačku kada je u pitanju njihov asortiman.

Oprema za laboratorije, ovog brenda, omogući će vam da istražite i otkrijete perfektne mašine za ispitivanje tvrdoće materijala, ali i odličnu ponudu servisnih mogućnosti koje su vam na raspolaganu odmah nakon instalacije mašina, kao i podršku prilikom prodaje.


Iz ponude izdvajamo:

 

Nexus 610


Nexus 610 uređaji su, za merenje tvrdoće materijala, nove generacije. Na kućištu od fino izlivene rigidne structure nalazi se merna ćelija, odnosno actuator sile zatvorene petlje. Njegova osnovna namena je pružanje povratne informacije o dostavljenoj sili. Upravo iz tog razloga sistem je u mogućnosti da izbegne veće opterećenje od biranog. ISO standardi, kao i ASTM I JIS standardi nešto su što ovaj uređaj beskompromisno ispunjava

 

Nexus 3200


Nexus 3200 mašina je za merenje tvrdoće materijala po Brinellu. Visokog je kvaliteta. Poseduje video merni sistem, mernu ćeliju i sistem zatvorene petlje za primenu sile opterećenja. Mikroračunar sa Windows operaterom integrisan je u uređaj, kao i SSD disk kako bi pouzdanost bila uvećana.


Nexus 3200 ističe se i time što ima napredni korisnički interfejs IMPRESSIONS™. On služi automatskom izračunavanju tvrdoće po Brinnelu uz pomoć ručnog optičkog skenera BIOS za merenje identacije.

 

Falcon 500

 

Falcon 500 predstavlja seriju od tri uređaja: Micro Vickers, Vicers i Micro Brinell. Oni predstavljaju novu generaciju uređaja za merenje tvrdoće materijala koja unapređuje metode testiranja. Njihov fokus je na eliminaciji uticaja operatera na rezultat merenja.

 

Nexus 605

 

Nexus 605, takođe, je jedan od modela novije generacije uređaja za merenje tvrdoće materijala po Rocwellu i Brinellu. Unutar fino odlivene rigidne strukture nalazi se merna ćelija, actuator sile zatvorene petlje čija je namena da pruži povratnu informaciju o dostavljenoj sili.

Pronađite nas na mapi