Aktuelno
ESPEC - Laboratorijska oprema

ESPEC - LABORATORIJSKA OPREMA

16.10.2019.

ESPEC proizvodi više od 1.000 standardnih uređaja. Mnoge uređaje proizvode po narudžbi kako bi zadovoljili potrebe svojih kupaca. U postrojenju u Fukušimi smeštena je proizvodnja, odatle se odvija prodaja velikog broja narudžbi jer imaju izuzetno efikasnu vezu između zaprimanja narudžbi i proizvodnje.

 

ESPEC ne štedi napore u poboljšanju svojih proizvodnih pogona kako bi stvorili robu najvišeg kvaliteta.

Takođe, u Fukušimi postoji i Centar za obuku, koji je baza za obuku zaposlenih u kompaniji, ali i onih iz drugih kompanija. Na osnovu mota “Temelj za stvaranje je u narodu“, fabrika u Fukušimi sprovodi jedinstven program obuke i proizvodnje. Ova kompanija uvela je i testiranje stručnosti u kompaniji da bi imali obučen i visoko kvalifikovan radni kadar, kako bi oprema za laboratorije koju proizvode bila visokog kvaliteta. Mnogi zaposleni bivaju svake godine iznova testirani.

Sa sjedištem u Japanu, ali i postrojenjem u Severnoj Americi, EPSEC je najveći svetski proizvođač komora za ispitivanje koje ispunjavaju mnoge svetske standarde, a na prvom mestu su ISO standardi, ali i najviši ekološki standardi. Od 1983. godine proizvode različite komore za temperaturnu vlagu, komore sa termičkim šokom, industrijske peći itd. Njihova radinost je raznolika,a kreće se od testiranja proizvoda, preko istraživanja do proizvodnje. Oprema za laboratorije, kao i prodaja laboratorijske opreme samo je jedna od njihovih delatnosti.

U službi zaštite životne sredine pružaju kompletne usluge popravke i održavanja kako bi ESPEC komore u vašoj laboratoriji ili proizvodnji pravilno radile, kao i čišćenje, kalibraciju i analizu kvaliteta kako biste bili sigurni da su rezultati koje dobijate pouzdani, ali i ponovljivi.

Labsys, laboratorijska oprema (Beograd), jedan je od zastupnika ESPEC proizvoda za testiranje, a u ponudi se nalaze:

Klimatska komora TSA-230

TSA serija pruža mrežnu povezanost, a jedna je od najprodavanijih kada je u pitanju amortizaciona klimatska komora. TSA serija usavršena je do te mere da obezbeđuje povećanu brzinu obrade prilikom testiranja, ali i mrežnu povezanost. To znači da je onaj ko vrši ispitivanja u mogućnosti da isto prati i istim upravlja sa udaljene lokacije sedeći za stolom, što povećava pouzdanost testova i smanjuje opterećenje onom ko sprovodi testiranje.

TSA serija odlikuje se daljinskim nadzorom i kontrolom zahvaljujući postojanju Web aplikacije, email alarma, ali i višejezičkog displeja.

Zastupljen je i Eko režim rada i novi sistem kontrole hladnjaka. Eko režim podrazumeva automatsko podešavanje predhlađenje i predgrevanje, mehanizam za uštedu energije, kao i paralelnu kontrolu sistema hladnjaka. Takođe, omogućava tačne i pouzdane rezultate testa i praćenje temperature proizvoda. ESPEC-ov patentni paralelni rashladni sistem je ono što poboljšava pouzdanost. Tu su i Backtrace funkcije i online dijagnostički servis. ISO standardi, i to ISO 12100 su nešto što ovaj proizvod beskompromisno ispunjava, kao i IEC 60204, IEC 61000-6-2 i IEC 61000-6-4 standardi.

ESPEC MC

ESPEC MC komora je za niske temperature od -85°C do +180°C ili od -75°C do +100°C. Kao i TSA serija poseduje mrežnu aplikaciju koja korisniku omogućava nadzor preko računara plus, komora može da bude dostupna putem internet pretraživača na pametnom telefonu, tapletu i računaru.

ESPEC LH, LU

Ove komore su konstantne klimatske komore koje omogućavaju unos 3 konstantna načina rada. Takođe, imaju i jedan programski način koji se podešava u najviše 12 koraka. Putem mrežne aplikacije korisniku omogućava nadzor putem računara, ali i dostupnost komora preko internet pretraživača pametnom telefonu, tabletu i računaru. LCD displej u boji uveliko olakšava programiranje rada same komore.

ESPEC SH, SU

Ovo su klimatkse komore, kompaktnog dizajna. Svi modeli imaju raspon temperature do 180 °C sa rasponom vlažnosti od od 30 do 95% rH. Uređaj može biti postavljen na sto. Dostupan je u devet varijanti, u tri različite visine. Kao i svi prethodni uređaji i ove komore poseduju mrežnu aplikaciju.

Pronađite nas na mapi